Over Heldens Transport & Units

Na een aantal jaren veel ervaring op te hebben gedaan in verschillende takken van de transport hebben we besloten in 2001 voor ons zelf te beginnen. In het begin veelal met ingehuurd materiaal maar door de jaren heen ons wagenpark uitgebreid tot eigen kraanwagens en diverse opleggers / diepladers in verband met allerlei maten transport. Waardoor we aan uitgebreide aanvraag van klanten kunnen voldoen en zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Transport & Units

Vervoeren van veelal speciale transporten zoals units, containers, bouwmaterialen en machines. Met de kennis die we op hebben gedaan met het verzetten van vele units zijn we ruime tijd geleden ook begonnen met inkoop/verkoop en verbouwen en verhuren van allerlei soorten units zoals woonunits, Kantoorunits, mantelzorgwoningen(units) enzovoort. 

Wij staan voor meedenken met de klant om zo goed en efficiënt mogelijk te werk te gaan door gebruik te maken van onze kennis en netwerk door heel Nederland, België en Duitsland.

Het team van Heldens heeft korte lijnen, heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Mantelzorgunits

In de loop der jaren hebben we een aantal mooie mantelzorgunits mogen klaar maken geheel naar wens van de klant waar deze al geruime tijd met veel plezier in wonen.

Deze zijn uiteraard ook door ons geplaatst.