Expert in speciaal transport

Heldens Transport heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van speciaal transport, waaronder het verhuizen van industriële machines. Door zorgvuldigheid, een uitgebreid wagenpark en specialistisch materieel te combineren ben je verzekerd van een probleemloze verhuizing van jouw industriële machine.

01 / 02

Wij denken mee met grote uitdagingen

Door de ervaring en talloze machineverhuizingen die wij tot op heden uitgevoerd hebben, hebben we veel expertise en kennis opgebouwd met betrekking tot het verhuizen van machines. Daarom zijn wij expert in het uitvoeren en het meedenken bij grote transportuitdagingen.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het verhuizen van jouw industriële machine, kijken we graag naar hoe we je hierbij kunnen helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar hoe we jou kunnen ontzorgen bij jouw project.

Offerte aanvragen

Of op zoek naar een unit voor in jouw branche?
Service & Toegankelijkheid

Service en toegankelijkheid

Bij Heldens Transport staan service en toegankelijkheid centraal. We dragen grote zorg voor het transport van jouw materieel. Daarom vinden we het belangrijk al je zorgen en vragen over het transport weg te nemen en je te informeren over het proces.

We vertellen je graag vrijblijvend over onze werkwijze en het wagenpark en materieel waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Offerten opvragen Lees alles over onze service

Onze certificaten

Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s

NIWO Vergunning
VCA

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We helpen je graag bij het transporteren van jouw industriële machine. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfsnaam
Video offerte aanvragen

Toelichting offerte aanvraag

Of neem contact met ons op!

© 2024 Heldens Transport & Units. Website ontworpen door: Effecty
Created by LR Internet