Specialist in recreatiewoningen

Heldens Transport is gespecialiseerd in het transporteren, plaatsen, monteren, demonteren en het onderhouden van tiny houses, chalets en recreatiewoningen. Niet alleen omdat we dit al jaren doen, maar vooral omdat we deze gebouwen ook zelf ontwikkelen. Heldens Modulaire Bouw is al jarenlang een begrip binnen de recreatiesector. Of het nu gaat om tiny houses of tijdelijke of permanente woning: je kunt bij ons rekenen op de benodigde expertise.

01 / 06

Expertise uit de recreatiesector.

We snappen dat transport van tiny houses, chalets en recreatiewoningen uiterst zorgvuldig moet gebeuren. Onze chauffers zijn daarom ook monteurs. Ze snappen de ins en outs van deze constructies en weten dus ook waar voorzichtigheid nodig is. Daarom kun je vertrouwen op de service van Heldens Transport.

Je kunt Heldens Transport inzetten voor het volledig ontzorgen van jouw transport. We hebben een breed wagenpark, een eigen kraanoplegger en denken graag met je mee. Lastig te bereiken locaties zijn voor ons niet onbekend en zien we als een uitdaging. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Offerte opvragen

Expertise uit de recreatiesector
Service & Toegankelijkheid

Service en Toegankelijkheid

Bij Heldens Transport staan service en toegankelijkheid centraal. We transporteren daarom jouw materieel met grote zorg. Ook vinden we het belangrijk al je zorgen en vragen over het transport weg te nemen en je te informeren over het proces.

We vertellen je graag vrijblijvend over onze werkwijze en het wagenpark en materieel waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Offerte opvragen Lees alles over onze service

Onze certificaten

Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s

NIWO Vergunning
VCA

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We helpen je graag bij het transporteren van jouw bouwmaterialen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfsnaam
Video offerte aanvragen

Toelichting offerte aanvraag

Of neem contact met ons op!

© 2024 Heldens Transport & Units. Website ontworpen door: Effecty
Created by LR Internet