Units

Woonunits

Op zoek naar woonunit? Heldens Units heeft diverse woonunits te huur en te koop. Hoeveel slaapkamers wilt u? Wij helpen en adviseren u graag.

De woonunits zijn compleet met keuken en sanitaire voorzieningen. Heeft u speciale wensen? Gaat u verbouwen? Dan kunnen deze woonunits ingezet worden als tijdelijke woning

Ook hebben wij zelf diverse units op voorraad die nog klaargemaakt moeten worden. Er is ook een mogelijkheid om de units zelf klaar te maken. Dit kan kostenbesparend zijn.

Kantoorunits

Op zoek naar kantoorunit?  Heldens Units heeft ruime keuze in kantoorunits welke ook ingezet worden als praktijkruimte en vergaderruimte. De units zijn te schakelen en te stapelen. Ook hebben we al diverse kantoren voor bedrijven mogen plaatsen die door ons aangepast werden naar wens van het bedrijf. Denk aan ramen plaatsen op de gewenste plaatsen,  keukenblok / sanitair plaatsen, nieuwe vloerbedekking en wanden verplaatsen zodat er een indeling naar wens ontstaat.

Mantelzorgunits

Mantelzorgunits

Iedere mantelzorgunit wordt aangepast aan de wensen en benodigdheden van de hulpbehoevende. 

Afhankelijk van uw zorgvraag kan ook een kleinere of grotere unit worden geleverd. De unit kan ook bestaan uit alleen een aangepaste badkamer of alleen uit een slaapkamer. De zorgunit kan worden voorzien van een buitengevel die aangepast wordt aan uw woning. Ook kunnen alle voorzieningen die noodzakelijk of wenselijk zijn,zoals bijvoorbeeld een plafondlift of een airco, worden aangebracht. 

Omdat de zorgunit aan uw wensen wordt aangepast zal er altijd eerst een oriënterend gesprek met u en zo nodig met de gemeente of woningbouwcoöperatie worden gevoerd om de eisen en wensen te inventariseren