Ons verhaal

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan binnen de transportsector, besloot Hans Heldens in 2001 zijn eigen bedrijf op te richten. Zo werd Heldens Transport geboren. In de loop der jaren is het wagenpark flink uitgebreid en hebben we ook specialistisch materieel aangekocht om allerlei soorten transportwerkzaamheden uit te kunnen voeren.

Door lange samenwerkingen met internationale partners en de vergaarde kennis weten we hoe we zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan en jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. We staan bekend om onze korte lijnen en het volledig ontzorgen van transporten: we nemen zo veel mogelijk werk uit handen en denken graag mee met de klant.

Neem contact op Bekijk onze diensten

Ons verhaal

Onze Helden

Jose Heldens

Jose Heldens

Hans Heldens

Hans Heldens

Thijs Janssen

Thijs Janssen

Leo Buddiger

Leo Buddiger

Jeroen Manders

Jeroen Manders

Roel Heldens

Roel Heldens

Dave Gielens

Dave Gielens

Onze historie

Heldens Transport is trots op haar historie én kijkt uit naar de toekomst. We nemen je graag mee in ons verleden en de belangrijkste momenten.

1980

Ervaring opdoen

Eind jaren 80 hebben we een aantal jaren ervaring opgedaan bij loon- en transportbedrijven.

1990

Begin modulaire bouw

We hebben onze draai gevonden. We vervoeren in deze periode veel speciaal transport met machines. In deze periode kwam de modulaire bouw in opkomst.

2001

Heldens Transport wordt geboren

De organisatie waar we voor werken is gestopt. Hans Heldens besloot zijn eigen bedrijf op te richten. We starten met machine transport. Ondertussen wordt de vraag naar units modulaire gebouwen en bouwmaterialen groter. Er ontstaat verandering in ons wagenpark.

2010

Eigen kraanwagen

In deze periode begon het idee om zelf een kraanwagen te bouwen. Er worden nog meer modulaire bouw en bouwmaterialen vervoerd. De Mazo Mantelzorgunits wordt opgericht en onze 1e mantelzorgwoning wordt geplaatst.

2015

Vast team, nieuw kantoor, uitbreiding transport

We gaan steeds meer met een vast team collega’s werken. We bouwen zelf ons nieuwe kantoor en kantine. Door uitbreiding van ons transport zijn we in staat grotere projecten aan te nemen. Onze vaste klantenkring wordt groter op gebied van speciaaltransport in bouwmaterialen.

2021

Thijs Janssen treedt toe als mede-eigenaar

We groeien steeds verder door. Om de klanten goed te kunnen bedienen zijn we op zoek gegaan naar extra ondersteuning. Thijs Janssen is in juni 2021 toegetreden als mede-eigenaar.

2022

Chauffeurs krijgen nieuwe Scania’s

We hebben twee lowdeck Scania trekkers toegevoegd aan het wagenpark. Hiermee is de wens van onze chauffeurs om in een premium wagen te rijden waargemaakt. Daarnaast waren ook de juiste technische specificaties waaraan deze bijzondere trekkers voldoen een doorslaggevende factor. Er is een dieplader bijgekomen voor hoge units, tiny houses en machines.

2023

Nieuwe branding: Heldens Transport & Modulair Bouwen

In 2023 hebben we het roer omgegooid en hebben we twee gloednieuwe websites laten

ontwikkelen voor onze twee grote branches: Transport en Modulaire Bouw. Hoewel er twee nieuwe websites zijn ontwikkeld, blijft de missie van Heldens hetzelfde: blijven innoveren en moderne technieken blijven gebruiken om zowel de opdrachtgever als werknemers in hun behoefte te voorzien.

met een up to date wagenpark en een deskundig team, zijn wij klaar om verder te bouwen aan het wonen van de toekomst en samen met u droomwoningen te realiseren!

Onze certificaten

Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s

NIWO Vergunning
VCA

Kom ook werken bij Heldens Transport!

Weet jij van aanpakken en ben je niet bang om de kar te trekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent dat met ons elke uitdaging aandurft. We bieden veel zelfstandigheid, veel doorgroeimogelijkheden, veel vrijheid, een hecht team en het belangrijkste van allemaal: goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd naar welk talent we op dit moment op zoek zijn?

Onze transportdiensten

Wanneer je op zoek bent naar een partner voor jouw speciaal transport, hoef je niet verder te zoeken. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de transportsector hebben wij de nodige expertise en kennis in huis.

Heb jij een transportvraag voor ons?

Vul onderstaand formulier in, dan komen wij met een passend antwoord bij jou terug. Bekijk ook de video hiernaast voor een uitleg!

Bedrijfsnaam
Video offerte aanvragen

Toelichting offerte aanvraag

Of neem contact met ons op!

© 2024 Heldens Transport & Units. Website ontworpen door: Effecty
Created by LR Internet