Expert in units en modulair bouwen

Heldens is niet alleen gespecialiseerd in het vervoeren van units en modulaire gebouwen, maar ook in het ontwerpen, produceren en onderhouden van deze mobiele gebouwen. Al ruim 25 jaar opereert Heldens Modulaire Bouw  in verschillende branches, waaronder de onderwijs- en medische sector. Of het nu gaat om standaard en modulaire gebouwen, Heldens Transport en Heldens Modulaire Bouw staan voor je klaar.

01 / 10

Geen uitdaging is ons te groot

Door de ervaring en talloze projecten met units en modulaire gebouwen die wij tot op heden uitgevoerd hebben, hebben we veel expertise en kennis opgebouwd. Daarom durven we te stellen dat geen uitdaging ons te groot is. Van enkele module tot modulaire kantoorgebouwen: wij ontzorgen je bij het transport, de demontage, montage en de plaatsing van nieuwe of bestaande modules. We bieden naast standaard units ook volledig op maat gemaakte units die volledig voldoen aan jouw eisen.

Door ons brede wagenpark zijn wij in staat om verschillende modulaire eenheden te vervoeren en te plaatsten.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen, produceren of het plaatsen van jouw unit of modulair gebouw, kijken we graag naar hoe we je hierbij van dienst kunnen zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar hoe we je hierbij kunnen ontzorgen

Offerte aanvragen

Geen uitdaging is ons te groot
Service & Toegankelijkheid

Service en toegankelijkheid

Bij Heldens Transport staan service en toegankelijkheid centraal. We dragen dan ook grote zorg voor jouw materieel. Daarom vinden we het belangrijk al je zorgen en vragen over het transport weg te nemen en je te informeren over het proces.

We vertellen je graag vrijblijvend over onze werkwijze en het wagenpark en materieel waarmee we jou van dienst kunnen zijn.

Offerte opvragen Lees alles over onze service

Onze certificaten

Onze chauffeurs beschikken over alle benodigde certificaten en diploma’s

NIWO Vergunning
VCA

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We helpen je graag bij het transporteren van jouw units en modulaire gebouwen. Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedrijfsnaam
Video offerte aanvragen

Toelichting offerte aanvraag

Of neem contact met ons op!

© 2024 Heldens Transport & Units. Website ontworpen door: Effecty
Created by LR Internet